Om du upptäcker klotter på ett kabelskåp, en nätstation eller någon annan anläggning som Ellevio äger så beror det på var i landet du befinner dig gällande var du anmäler detta.

För klotter som upptäcks i Stockholm (city, söderort eller västerort) ber vi dig kontakta Color Off som Ellevio har avtal med gällande klottersanering. Du når dem enklast via e-post info@coloroff.se men även via telefonnummer 08-605 50 20. Skicka med bilder på det klotter du upptäckt så att Color off kan göra en bedömning av ärendet.

För klotter som upptäcks i Täby ber vi dig kontakta Täby Kommun som själva är ansvariga för att sanera klotter, du når dem på telefonnummer 08-555 594 45.

För klotter som upptäcks på Lidingö ber vi dig kontakta Lidingö Stad som själva är ansvariga för att sanera klotter, du når dem på telefonnummer 08-731 33 03.

För övriga områden där Ellevio är elnätsägare ber vi dig kontakta vår kundservice, använd gärna vårt kontaktformulär och skicka med bilder på det klotter du upptäckt.